hairtalk hairwear

Til dig med hårtab eller meget tyndt hår

Hairtalk Hairwear er en håndlavet Hairtalk Hairwear er en håndlavet hårdel, som er specielt udviklet til dig med hårtab eller meget tyndt hår. Hairwear placeras på issen for at dække over bare pletter eller tyndhåret partier og klippes herefter sammen med dit eget hår for et naturligt look. Hairtalk Hairwear er ultratynd og vejer stort set intet, hvilket betyder at den hverken klør eller bliver varm at have på.

Hairwear hårdele med clips eller tape..

Hairtalks Hairwear hårdele påsættes enten med clips eller tape. Valg af model kommer helt an på hvor meget eller hvor lidt hår, hårdelen skal påsættes i samt hvor meget den skal dække. Begge metoder er utrolig skånsomme og giver både isse og det tynde hår ro til at komme i bedre stand.

Hairwear med clips kan du selv vælge, om du vil beholde på, når du sover, bader – eller om du hellere vil tage den af. Hairwear med tape sidder permanent fast og skal flyttes op efter 3-4 uger, så den hele tiden sidder tæt på din hovedbund. Det er en simpel og smertefri proces og foretages af din certificeret Hairtalk Hairwear frisør. Din Hairwear hårdel vaskes og sættes i påny.

Mange med tyndt hår vælger at kombinere sin Hairwear med hairtalks skånsomme tape extensions, for at tilføre lidt mere fylde og længde.

EASY TOP

Easy Top med clips anvendes både af kvinder som lider af hårtab - og den anvendes også som fashion top for at tilføre ekstra volumen.

Hårlængden er 40cm og den fåes i 19 naturlige grundfarver samt 5 Root Colors (med en mørkere bundfarve). Monostykket måler 11 x 15 cm. Densitet: edge 100 % net 80 %

Easy Toppen kan købes i vores webshop.

SMART PART

Smart Part er den hårdel med det mindste monostykke (6,5 x 15 cm). Den fås i 19 naturlige grundfarver. Hårlængden er 40cm. Densitet: NPU range 100 % mono range 80 %

Smart Part påsættes med tape og sidder permanent fast. Den skal flyttes op efter 3-4 uger, så den hele tiden sidder tæt på din hovedbund - og den kan naturligvis genbruges.

Smart Part anbefales til dig som ønsker længde med hairtalk tape extensions og som samtidig har brug for at dække et tyndt område på toppen.

WONDER FILL

Wonder Fill har et lidt større monostykke (12,5 x 16 cm) og hårlængden er 25cm med en densitet på 100-110%. Den fåes i 19 naturlige grundfarver samt 5 Root Colors (med en mørkere bundfarve).

Wonder Fill påsættes med tape og sidder permanent fast. Den skal flyttes op efter 3-4 uger, så den hele tiden sidder tæt på din hovedbund - og den kan naturligvis genbruges.

Wonder Fill anbefales til dig som er meget tynd i toppen, og som har brug for at dække et større område.

Multi Top

Multi Top er en unisex model pga størrelsen på sit monostykke (15 x 20 cm). Hårlængden er 25cm med en densitet på 100-110%. Den fåes i 19 naturlige grundfarver.

Multi Top påsættes med tape og sidder permanent fast. Den skal flyttes op efter 3-4 uger, så den hele tiden sidder tæt på din hovedbund - og den kan naturligvis genbruges.

Multi Top anbefales til dig med større hovedform, og som har brug for at dække et større område.

Hårdele med tape sættes på issen

Smalle passéer af ens eget hår trækkes forsigtigt ud gennem sprækken.

Passéen strammes op og tapen lukkes sammen, så den holder hårdelen på plads.