hairtalk® HAIRWEAR

Hårtab • Alopecia • Efter kemobehandling

Er du ramt af Alopecia, har været gennem kemobehandling eller lider du af hårtab? Så er hairtalk® Hairwear løsningen for dig. hairtalk® Hairwear er håndlavet toppe af ægte hår, som matcher vores fine skandinaviske hårstruktur. Toppene påsættes enten med clips eller tape og vejer stort set ingenting, hvilket også gør dem utroligt behagelige for dagligt brug. Din certificeret hairtalk frisør - med speciale i Hairwear - hjælper dig med valg af farve, samt hvilken model som er ideel til dig.

Top med clips eller tape?

Valg af påsætningsmetode kommer helt an på hvor meget eller hvor lidt hår, toppen kan påsættes i. Både tape-on og clips er skånsomme for dit eget hår og giver isse og det tynde hår ro til at komme i bedre stand. Ofte kombineres en top med hairtalks skånsomme tape extensions for at tilføre ekstra længde og fylde.

Kontakt os gerne på 51 88 48 53 for mere information samt henvisning til nærmeste hairtalk frisør med speciale i toppe.

Behind the scenes

afspil video

hairtalk® Hairwear fås i flere modeller med forskellig hårlængde, densitet, pasform og i et stort farveudvalg. Alle toppe er håndlavet med ægte hår i Remy kvalitet. Håret er 100% indisk oprindelse, som er markedets bedste kvalitet samt det hår, der bedst matcher vores fine skandinaviske hårstruktur.