join our hairtalk family

Bliv forhandler

Vil du også blive en del af Hairtalk familien og tilbyde verdens førende brand indenfor hair extensions i din salon. Vores mission er at alle kvinder skal føle sig trygge med sit hår. Hairtalk er ikke kun langt og stort hår. Hairtalk er lige så meget fylde i egen længde, kreere frisurer og skabe farvespil uden kemi.

For at blive certificeret Hairtalk frisør, skal du enten have bestået din 4-årige frisøruddannelse eller som min være i gang som 3-års elev. Nedenstående kurser indgår gratis i vores startpakker og er obligatoriske for alle frisører, som ønsker at arbejde med hairtalks produkter. Dette er en kvalitetssikring for vores kunder, jer imellem som forhandlere og for vores brand.

hairtalk TAPE

STARTPAKKE inkl. gratis kursus

Kursus indgår gratis for de medarbejdere i salonen, som skal arbejde med hairtalk TAPE. Kursus foregår både som virtuel forberedelse samt som hands-on med model. Modeller køber hår til reduceret modelpris.

hairtalk WEFTS

STARTPAKKE inkl. gratis kursus

Kursus indgår gratis for de medarbejdere i salonen, som skal arbejde med hairtalk WEFT. Kursus foregår både som virtuel forberedelse samt som hands-on på dukkehoved.

hairtalk KERATIN

STARTPAKKE inkl. gratis kursus

Kursus indgår gratis for de medarbejdere i salonen, som skal arbejde med hairtalk KERATIN. Kursus foregår både som virtuel forberedelse samt som hands-on på dukkehoved.

hairtalk HAIRWEAR (hårtab)

STARTPAKKE inkl. gratis kursus

Kursus indgår gratis for de medarbejdere i salonen, som skal arbejde med hairtalk HAIRWEAR. Kursus foregår på dukkehoved.