tilbyd dine kunder de bedste hårløsninger

BLIV FORHANDLER

Vil du også kunne tilbyde verdens førende og mest skånsomme brand indenfor tape extensions i din salon. Vores mission er at alle kvinder og mænd skal føle sig trygge med sit hår. Hairtalk er ikke kun det lange flotte Hollywood hår. Hairtalk giver dig som frisør mulighed for at kunne arbejde kreativt med frisurer og farvespil uden brug af kemi.

Alle hairtalk forhandlere certificeres af vores eksperter, så vi sikrer samme høje standard for både jer, vores slutkunder og vores brand. Derfor er det også et krav, at man skal ha bestået sin 4-årige frisøruddannelse for at blive hairtalk forhandler.

Vores startpakke er en grundpakke, som indeholder det man som frisør har brug for i salonen for at kunne arbejde med hairtalk. Kursus indgår gratis for alle salonens frisører som skal arbejde med hairtalk. Kurset er obligatorisk!

Startpakke inkl. kursus

Pris salon: 3.950 kr +moms

Farveringe & alle arbejdsredskaber

Kursus er gratis inkluderet for alle salonens frisører, som skal arbejde med hairtalk. Gælder også for salonens evt nye frisør kollegaer.

Kursus er obligatorisk.

Kursus foregår både som virtuel forberedelse (2 timer) samt som hands-on (5 timer) med egen model (model køber hår til modelpris).

KURSUS hver mandag kl. 10-15

Foregår i hairtalk Studio Kbh (eller i egen salon efter aftale)