join our hairtalk family

Bliv forhandler

Vil du også blive en del af Hairtalk familien og tilbyde verdens førende brand indenfor tape extensions i din salon. Vores mission er at alle kvinder skal føle sig trygge med sit hår. Hairtalk er ikke kun langt og stort hår. Hairtalk er lige så meget fylde i egen længde, kreere frisurer og skabe farvespil uden kemi.

For at blive certificeret hairtalk frisør, skal du have bestået din 4-årige frisøruddannelse. Dit hairtalk certificerings kursus indgår gratis i din startpakker og er obligatorisk for alle frisører, som ønsker at arbejde med hairtalks produkter. Dette er en kvalitetssikring for vores kunder, for jer som forhandlere og for vores brand.

Startpakke inkl. gratis kursus

Kursus indgår gratis for de medarbejdere i salonen, som skal arbejde med hairtalk tape extensions. Dette gælder også for kommende kollegaer. Kursus foregår både som virtuel forberedelse samt som hands-on med model. Jeres modeller får lov til at købe hår til reduceret modelpris. Vi afholder kursus hver mandag kl. 9-15 i Hairtalk Studio i Brøndby, Kbh.