patent på fæstetyper

hairtalk tape extensions

Markedets mest skånsomme metode til tyndt hår

Perfekt og skånsomt i tyndt hår

Hairtalk tape extensions er det naturlige valg for fylde, længde og farvespil til os med tyndt hår. Det ultratynde og bløde tape fæste ligger helt fladt ind mod hovedbunden og kan hverken ses eller mærkes i håret. Den medicinske tape er yderst skånsom og passer rigtig godt på dit eget hår, som får gode forudsætninger for at vokse sig sundt og stærkt.

Hairtalk tape extensions kan naturligvis genbruges flere gange. Ca. hver 6.-8 uge skal du besøge din hairtalk frisør for at få oprykket dine hairtalk tape extensions. Processen er helt smertefri. Dine hairtalk fjernes og får ny tape på, så de er klar til ny påsætning. Med den korrekte pleje har du 6mdr garanti, som svarer til 3 oprykninger.

hairtalks ultratynde fæste typer

hairtalk standard fæste

STANDARD

Det originale hairtalk STANDARD fæste er opbygget af naturlig keratin, som gør fæstet yderst blødt og fleksibelt. STANDARD fæstet påsættes oftest ind mod hovedbunden med et PRO eller PLUS fæste ovenpå for et naturligt og usynligt resultat.

Det er hairtalk som tilbage i 2005 opfandt verdens første tape hair extensions.

hairtalk pro fæste

PRO

Hairtalk har et verdenspatent på sit PRO fæste. Det er en revolutionerende videreudvikling af det originale standard fæste, dog endnu tyndere. Håret er forseglet øverst på fæstet i den tynde keratin, med et fint lag hår ud over resten af fæstet. Hairtalk PRO kan sættes både øverst og underst.

Mål: 3 cm i bredden

hairtalk plus fæste

PLUS

På hairtalks håndlavet PLUS fæste er hårstråene syet på for at gøre fæstet så usynligt som muligt - det ser ud som dit eget hår der vokser fra hovedbunden. PLUS fæstet sættes ofte øverst i fint hår for at tilføre ekstra volumen - og med et standard eller pro fæste under.

Mål: 3 cm i bredden

Farver & længder

Med hairtalks store farveudvalg, får du mulighed for at mixe og matche dig frem til mere end 1000 forskellige nuancer.

Vi anbefaler altid at der blandes minimum 2 farver, for at kreere et naturligt farvespil.

Hairtalk fås i længderne 25 cm, 40 cm og 55 cm.

Indisk tempelhår i 100% Remy kvalitet

Hairtalks hår er ægte human hair og kommer primært fra Indien. Indisk hår er markedets bedste kvalitet, og det er det hår som bedst matcher vores egen hårstruktur. Håret er 100% Remy kvalitet. Remy betyder at alle hårstrå er vendt i samme nedadgående retning, præcis som vores eget hår. Remy er en kvalitetssikring, som betyder at håret ikke filtrer. Håret er ikke overfladebehandlet med silikone. Det er ikke nødvendigt, når vi har med et Remy hår at gøre. Det betyder også, at håret føles let og levende - og har betydeligt nemmere ved at blende sammen med vores eget hår. Vi har bevaret hårets naturlige skællag. Det betyder, at håret - med den korrekte fugtpleje - bliver ved med at føles blødt og naturligt.