TOP OF THE HEAD

Top of the head er den perfekte hårdel, når du har lyst til at skifte look - uden at skulle klippe i dit eget hår - eller du fx har brug for at skjule en udgroning. Top of the head er en håndlavet clip-on top, som du selv let sætter på med 4 clips. Håret er naturligvis ægte hår i 100% Remy kvalitet præcis som vores øvrige hair extensions. Top of the head fås i 50 cm og toppen kommer med pandehår, som din frisør hjælper dig med at klippe til.

EASY TOP

Easy Top giver dig både fylde og længde på et splitsekund. Hårmængden i en Easy Top svarer til en fuld påsætning (ca. 4 pk hår). Easy Top er en håndlavet clip-on-top, som du selv let sætter på. Håret er naturligvis ægte hår i 100% Remy kvalitet præcis som vores øvrige hair extensions. Easy Top fås i 40 cm og der er flere flotte farver at vælge i mellem. Vi anbefaler at du får hjælp af din frisør til at klippe din Easy Top til, så den passer perfekt til dit hår.

PLEJE

Fyld en skål med ca. 1 ltr lunkent vand. Tilfør hairtalk shampoo og bland. Lad din clip-on top trække i ca 10 min. Skyl grundigt med rent vand (skyl i hårets retning) - og gentag proceduren med nyt vand med hairtalk balsam (leave-in).

Klem vandet ud af din clip-on top. Du kan enten lade den lufttørre eller føn den på middelvarme.

Husk at varmebeskytte håret før styling.