HAIRTALK SILVER LINE

Hairtalk Silver line er til dig med naturlige grå nuancer i håret og som ønsker lidt mere fylde og længde. Det bløde og ultratynde pro line fæste blender naturligt ind i dit eget hår, så det hverken kan ses eller mærkes.

Hairtalk Silver line fås i 6 flotte grå nuancer i længden 25cm. Håret er en blanding af 60% ægte hår og 40% fiberhår. Denne blanding giver en anelse mere grov struktur i håret, som imiterer naturligt grå hår på fin vis.

Alle Hairtalk-forhandlere er certificerede af vores eksperter.

SILVER LINE PRO FÆSTE

Det tynde PRO fæste på hairtalk silver line er en blanding mellem det håndlavede plus fæste og standard fæstet. PRO fæstet blødt og fleksibelt - og kan hverken ses eller mærkes i håret. Håret er syet fast på PRO fæstet, som afsluttes med en tynd keratin i toppen. PRO fæstet påsættes enten som en sandwich - med lidt af dit eget hår imellem, eller det påsættes enkeltvis med Hairtalk single tape for et endnu finere look.

Hairtalk har verdenspatent på sin PRO linje.

Farve #D35

Farve #D38

Farve #D39

Farve #D58

Farve #D59

Farve #D101

hairtalk silver line

Kun hos certificeret hairtalk frisører

KORREKT PLEJE

Blond og gråt hår er mere skrøbeligt og ekstra udsat for udtørring og misfarvning. Det kræver derfor en ekstra omhyggelig pleje.

Hairtalk har udviklet en serie af produkter, som netop yder ekstra beskyttelse til dit blonde/grå hår.

Da hairtalk Silver Line er en blanding af ægte hår og fiber hår, er det yderst vigtigt at være påpasselig med for høj varme ved føn og varmestyling.

Husk at varmebeskytte håret før styling.