hairtalk Silver Line

hairtalk Silver line er til dig med naturlige grå nuancer i håret og som ønsker lidt mere fylde og længde. Det bløde og ultratynde pro line fæste blender naturligt ind i dit eget hår, så det hverken kan ses eller mærkes.

hairtalk Silver line fås i 6 flotte grå nuancer i længden 25cm. Håret er en blanding af 60% ægte hår og 40% fiberhår. Denne blanding giver en anelse mere grov struktur i håret, som imiterer naturligt grå hår på fin vis.

hairtalk samarbejder kun med professionelle frisører, som alle har bestået sin 4-årige frisøruddannelse. Derudover er alle hairtalk frisører certificeret af vores eksperter, så du som kunde kan føle dig helt tryg.

hairtalk har patent på sit pro fæste

hairtalk har patent på sit håndlavet pro fæste. Det 3cm pro fæste er ultra tyndt, blødt og fleksibelt. Det ligger helt fladt og behageligt mod hovedbunden, og er helt usynligt i håret.

Farve #D35

Farve #D38

Farve #D39

Farve #D58

Farve #D59

Farve #D101

Korrekt pleje

hairtalk Silver Line er en blanding af ægte hår og fiber hår. Derfor skal du være påpasselig med for høj varme ved føn og varmestyling.

Blond og gråt hår er mere skrøbeligt - dvs ekstra udsat for udtørring og misfarvning. Det kræver derfor ekstra omhyggelig fugtpleje med hairtalks plejeprodukter.

hairtalk produktserie giver ekstra beskyttelse til dit blonde/grå hår.

hairtalk silver line

Kun hos certificeret frisører