Om os

HAIRTALK VISION & MISSION

Hairtalk blev grundlagt i Tyskland i 2005 og udviklede verdens første tape extensions. I dag er Hairtalk verdens førende leverandør af tape extensions med flere end 30.000 saloner fordelt i 52 lande verden over.

I Danmark arbejder flere end 450 professionelle frisører i dag med Hairtalk.

Vores unikke og skånsomme tapesystem med de patenterede fæste, gør Hairtalk til det bedste produkt på markedet inden for tape extensions. Missionen har helt fra starten været at skabe et holdbart, skånsomt og nemt system til påsætning af extensions for professionelle frisører.

Med vores unikke kombination af 100% Indian Remy ægte hår og de ultratynde fæste med medicinsk tape, får du et helt unikt produkt. Hairtalks utroligt høje kvalitet og nemme og hurtige påsætningsmetode, gør det til det oplagte valg for dig, der vil have et skånsomt alternativ til din hårforlængning/volumen. Hairtalk blender helt fantastisk sammen med naturligt hår - helt diskret og umærkbart.

Med Hairtalk får du en kreativ frihed inden for længde, volumen og farver uden kemiske processer og skadelig virkning på det naturlige hår. Leg med farvespil, Colormelts, Root Colors og Color Plus for at opnå det helt perfekte resultat. Hairtalk hår kan genoprykkes op til 3 gange – det er værdi for pengene, faktisk betyder det et smukt hår til under en kop kaffe om dagen!

Vi uddanner alle vores Hairtalk frisører, og det er ikke muligt for privatkunder at købe Hairtalk – det kræver en 4-årig frisøruddannelse samt en Hairtalk certificering. På den måde sikrer vi at kunden altid får det bedste resultat og at kvaliteten er i top.