LUK

Vil du kunne tilbyde Hairtalk?

Med hairtalk i dit sortiment kan du tilbyde dine kunder det hår, de ellers kun kan drømme om. Kundens eget hår sætter ingen begrænsninger for hairtalk. En fuld extension tager kun én time. Det er nemt og tidseffektivt for dig som frisør at arbejde med. For at garantere det bedste resultat, gennemgår du først et kursus med os, inden du bliver autoriseret Hairtalk stylist og kan forhandle Hairtalk i din salon. Kurset indgår i startpakken. Hairtalk forhandles i mere end 45 lande verden over og vores Hairtalk saloner i Skandinavien består af de bedste frisører og saloner.
Som specialister i alternativt hår er extensions en stor del af vores arbejde. Vi hjælper dagligt kunder der lider af hårtab, hvor extensions ofte indgår i en løsning. De kan bruges alene eller i kombination, hvor både extensions og Hairtalk Hairwear er i brug. For os er det utrolig vigtigt, at vi kan garantere vores kunder at deres hår - som i forvejen er meget porøst - IKKE tager yderligere skade. Det kan vi med Hairtalk extensions. Med Hairtalk extensions er mulighederne mange og takket være de fine små, tynde trenser er det let som en leg, at integrere dem i kundens eget hår.

Lene-Marie Lund
Frisør, Parykhuset Odense

At være Hairtalk frisør

Med Hairtalk i salonen kan I tilbyde jeres kunder det bedste inden for extensions – samtidig som det er en fremragende mulighed for jer at øge jeres omsætning og mindske antallet af arbejdstimer på gulvet. Som Hairtalk frisør får du tilgang til:
  • Markedets bedste produkt inden for extensions.
  • Uddannelse og kurser i hvordan du bedst arbejder med extensions.
  • Nem bestilling via frisørportalen og hurtig levering.
  • Markedsføring via vores medier, som når flere end 20 000 følgere.
  • Inspiration og events som holder dig opdateret.
  • Informations- og marketingmateriale, som hjælper både dig og dine kunder.

Ansøg om at blive Hairtalk forhandler

Vi afholder løbende kurser hos os på Bernstorff Slot samt i Jylland på udvalgte datoer. Udfyld formular nedenfor og vi kontakter dig for nærmere information.