LUK

Hairtalk & GHD Academy

Publiceret i Sortiment

af Micaela Viljamaa

#hairtalk , #inspiration , #inspo , #stockholm , #hairtalkextensions , #GHD , #adademy | 0 Kommentarer

Hairtalk & GHD Academy  

I August 2016 åbnede vores svenske Hairtalk kollegaer sammen med GHD fælles showroom og kursuslokale midt i Gamla Stan i smukke Stockholm.

Hairtalk & GHD Academy

Hairtalk extensions og GHD, som begge er markedsledende brands på sine områder, vil skiftevis være til stede på den fælles adresse Johannesgränd 1. Emelie Johansson, chefstekniker & uddannelsesansvarlig hos Hairtalk Sverige, vil 2-3 dage hver uge undervise frisører fra hele Sverige i Hairtalks produkter og metoder. 

I 2017 er der kommet flere Hairtalk Advanced kurser på programmet. Der er helt enkelt en videreuddannelse af det grundkursus, som alle autoriseret Hairtalk frisører har været igennem for at blive godkendt som forhandler. Dog går man her endnu mere i dybden med Hairtalks produkter og metoder. Der arbejdes med farvning af extensions med Color Plus og der arbejdes med Hairtalk Hairwear, som er toppe til kvinder der lider af fx alopecia/pletskallethed.

- "Årsagen til samarbejdet er at både GHD og Hairtalk ønsker at bidrage til udviklingen af frisørfaget i Sverige. Være med til at forme morgendagens bedste stylister. Hvis vi kan assistere landets frisører til at blive endnu dygtigere, så griber vi helt klart chancen. Så spiller det ikke så stor rolle, om vi laver extensions eller demonstrerer stylingsredskaber. Vi brænder 100% for det her og vi elsker at dele ud af vores viden", siger Emelie.


Er du som frisør interesseret i at blive forhandler af Hairtalks produkter, kan du kontakte os via formularen nederst i menuen "Login frisør" - eller ring til vores kundeservice på 5188 4853.

Vælg kategori

Skriv kommentar