LUK

Hairband - Step by Step

Publiceret i Sortiment

#stepbystep , #elinjohansson , #hairband , #førogefter | 0 Kommentarer

Hairband er et nyt produkt i Hairtalk familien. Hairband er en version af Hairtalk, som du nemt kan tage på for en aften og lige så nemt tage af igen. Hairband er perfekt til dig, som ikke ønsker at have extensions permantent, men som alligevel vil ha den ekstra volume i håret, når du har lyst til det. Men også til dig, som allerede har Hairtalk i håret, og som ved specielle lejligheder vil have ekstra meget volume.
 
Hvad er forskellen mellem Hairtalks hairband og andre hairbands på markedet?
Håret på vores hairband sidder på et elastisk bånd, som former sig efter dit hoved. Den elastiske del gør, at hairbandet er virkelig skønt at have på og man føler det sidder godt fast. Vi har selvfølgelig patent på denne metode, så der findes ingen andre producenter, som har hairbands som Hairtalk hairband. Håret er 100% Remi hår og er af samme eksklusive kvalitet som vores extensions.
 
Hairtalk hairband findes i 19 farver og kan fåes hos alle autoriserede Hairtalk saloner i hele Danmark. Snak med din Hairtalk frisør og find den farve som passar til dig!
 

Step by Step

Se med her når vores svenske tekniker Elin, sætter Hairband på Elin Johansson. Billeder og tekst er fra Elins blog.

Sæt det øverste af dit eget hår op i en knold. Hvis du allerede har Hairtalk i dit hår (som Elin) så sætter du den øverste række med extensions med op i knolden. På det elastiske bånd er hårtrenserne syet på i et forskudt mønster (murstensmetoden) for at håret får så naturligt et fald som muligt. Det elastiske bånd former sig, så det passer til dit hoved og du kan stort set ikke mærke, du har det på.
 
Læg hairband på, næsten for nemt til at være sandt!
 
Her kan du se, hvor usynlig selve snoren er mod hovedbunden. Og den kan stort set ikke mærkes!
 
Nu løsner du knolden og reder håret ned over båndet.
 
Før og efter. Fra lækkert hår - til endnu mere lækkert hår med masser af volume. Et Hairtalk hairband svarer ca. til en fuld Hairtalk extension med 4 pakker hår.
 
Og kan du slet ikke få nok, så kan du sagtens kombinere flere Hairtalk hairbands samtidigt.
 

 

Se forvandlingen her

Se videoen hvor vi sætter Hairtalk hairband på Elin.

 

 

 

 

 

Vælg kategori

Skriv kommentar