LUK

Double Dutch Braids

Publiceret i Sortiment

af Peder Edvinsson | Styling Stephanie Falk, tekniker GHD

#Boxerbraids , #howto , #braids , #fashion , #stepbystep , #how , #tourtorial , #sport | 0 Kommentarer

Dutch braid - hollandsk fletning 

Den hollandske fletning (dutch braid) minder om den klassiske franske fletning. Den er bare en inverteret form af den franske og den kræver, at dit hår har en vis længde. Når du fletter en hollandsk fletning, fletter du sektionerne af håret under hinanden, i stedet for over, som man gør med den franske. Stephanie Falk, tekniker på GHD, uddanner frisører i styling og viser her, hvordan du laver double dutch braids.

Trin 1

Start med at dele håret i to. Spray evt med lidt hårspray først for at få styr på alle små hår.

Trin 2

Den første sektion skal danne en trekant ind mod midterskilningen. Del sektionen i tre lige store dele.

Trin 3

Flet håret under hinanden, i stedet for over (som man normalt gør med den franske). Tag nyt hår med i hver omgang og sørg for, at de nye sektioner tages vinkelret fra skilningen. Det er også vigtigt at holde fletningen tæt på hovedbunden, så den ikke biver for løs.

Trin 4

Fortsæt med at flette, så alt hår kommer med og brug evt lidt hårspray for at få styr på små hår/spidserne. Gentag trin 1-4 og lav fletningen på den anden side.

Trin 5

Når begge fletninger er færdige, kan du evt "puffe" dem op, så de får mere fylde (og ikke ser så perfekte ud). Start nedefra og træk håret lidt ud i hver fletnings-del. Arbejd dig opefter nogle gange, indtil du får det resultat, du bedst kan li'.

 

Det ser mere kompliceret ud end det er og egentlig er det jo bare en fransk fleting, som man har vendt om, for at få mere effekt - Stephanie Falk, tekniker GHD

Vælg kategori

Skriv kommentar